onsdag 3 februari 2010

Dramatik och trotthet

Jag drar mig for att behova skriva att min franvaro beror pa sjukdom igen. Denna gang infektion nagonstans i urinvagarna med tillhorande ryggsmartor. Jag ar tillbaka pa antibiotika och vantar ut provresultat som ska komma imorgon. Sedan jag kom hit har jag inte hunnit jobba mer an tre dagar sammanlagt.

Jag borjar bli trott pa det har nu.

Det mesta star alltsa ganska stilla, jag ligger i sangen medan Daniel handlar, lagar mat och trummar. Tanken pa att aka hem har varit alltjamt narvarande, mer eller mindre. Men jag ska bli frisk nu och sen ge det en chans till.

Haromkvallen gick strommen nar vi var pa vag upp i hissen. Den stannade nar vi var mellan tva vaningar. Nagra grannar kom med ficklampor och forsokte oppna dorrarna, men forgaves. Efter nagra minuter tandes dock lamporna igen och hissen fortsatte uppat. Det var sista gangen jag akte med den.

Jag lar springa tillbaka innan jag kissar pa mig.

4 kommentarer:

Tant Anna sa...

Krya på dig! Inge kul att vara sjuk hemifrån :( Kram

Ida sa...

nu får det vara nog. sista chansen sen blir det hemfärd för din del.. ska man sitta här hemma och vara alldeles svettig av oro. nej hemma i tryggheten :D:D Om du kommer hem så kan jag komma och hämta dig med bilen, för inom en vecka är det tänkt att jag ska köra själv! Varma kramar

cecilia sa...

Ja, jag håller med Ida! Känns inte kul att du är sjuk och är så långt hemifrån. Tänker på dig hela tiden och saknar dig.
Kram

Lovisa sa...

Blä för sjukdomar! Hoppas du mår bättre! Stoor kram